Najaarscompetitie 2018, vierde ronde

Het dan toch gelukt. De eerste volle winstpartij is binnen voor ONI-1. Eerder was een paar keer net niet, maar deze keer wonnen de heren van ONI-1 wel . Jos Derks, zij het niet gemakkelijk, won zijn twee enkelspelen en samen met Jim Bosch werd ook de winst in de dubbel binnen gehaald.

ONI-2 en ONI-3 wonnen hun vierde partij op rij. De respectieve tegenstanders Smash W-2 en Effect-2, werden met 3-2 verslagen.

Bij ONI-4 was vooral Stan de Wit in bloedvorm. Hij hamerde zijn tegenstanders van tafel. Samen met Peter Kooij, goed voor een winstpartij, werd Woerden-3 met 1-4 verslagen. ONI-5 verloor thuis nipt met 2-3 van SVE-7. En ondanks de 2 winstpartijen van Arie de Gier kwam ONI-6 ook niet verder dan een 3-2 nederlaag tegen Vlug en Vaardig-2. Jammer dat de dubbel, samen met Joop van Ewijk  na een spannende strijd in 5 sets verloren ging.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.